Tävlingsdags

03.05.2015 14:58

Tävlingsdags

Vilket gäng vi blev! En söndagsmorgon med lastning kl 07 kan man ju tro det bara är dom absolut närmast sörjande, dvs förälder och ryttare men alla medryttartjejer, Oscar och Nico var tidigt uppe dom också. På Ryttis anslöt ytterligare supportrar, far- och morföräldrar, pappor och svåger, gissningsvis stod vi för halva publikskaran Smiley smile

Fina tävlingar anordnade av Livdragonerna på Ryttarstadion, solen strålade och jag får nog säga att tävlingsdebuten för Victor också var strålande. Ett förargligt stopp på en oxer bort från utgången men han satt kvar och runda nr två red han nolla. Den oro jag kände igår var obefogad, då låg jag och tänkte att Barbie kanske sticker med Victor, eller hon stannar, han ramlar av och gör sig illa, väldigt konstruktiva och bra tankar när man ska sova... Hon skötte sig nästan prickfritt och la inte i överväxeln som hon kan göra hemma.

Max mamma Anna hade sett Victor komma fram till Max, strålandes med hela ansiktet sa han “Max du hade rätt, det är det roligaste som finns att tävla!”

Max han lägger i 4ans-växel på 20-åriga Cim och kör, nolla i både 70 cm och 80 cm. Lätt som en plätt och två rosetter med hem. Well done Max!

Vi hade två tjejer med också Maja och D-ponnyn Speedan, Majas första tävling som hon gjorde jättebra, två rundor och två rosetter med hem. Likaså gjorde Anneli och Ragnar två noll-rundor. Kul med så duktiga hästar och ryttare!

När jag kom hem hade jag ett mail från två soldater på K1:
“Vi är två killar som arbetar som soldater inom den beridna högvakten. Vi har fått upp ögonen för ert initiativ och tycker att det är en väldigt bra satsning ni gör! Vi skulle gärna ordna ett studiebesök hos oss på kavallerikasern där vi kan ordna en rundvandring för att visa vår verksamhet, våra hästar och att det finns väldigt många killar som rider hos oss.”

Inte dåligt, det ser vi verkligen framemot!


—————

Tillbaka