Nu har Killar som rider fått en logga!

03.07.2015 22:20



Charlotte som är den kreativa har också en ridande son och har ett gediget CV, hon har bl a jobbat både för klädmärket Rip Curl och SOS. Tycker den blev superfin och den finns i olika färger så man kan matcha färgen på kläder, lite Polo Sport känsla ville jag ha och det tycker jag det blev. Så jätte-jätte-nöjd och största tack till Lotta!!

Igår var det premiär på terrängbanan, Lisa är fortfarande hos oss så hon fick låna Trixi, Max red Cim och så Victor på Barbie. I egenskap av f.d fälttävlansryttare på ponny (SM i Ljusdal 1986 är min största ridsportmerit ;) fick vi Christopher Mac Dermotts välsignelse att rida på Runstens fina bana, annars är regeln att en tränare måste vara med. Det var en alldeles underbar kväll, 27 grader varmt klockan halv åtta på kvällen, klarblå himmel, perfekt ljus för att ta lite fina bilder men så glömde jag kamerabatteriet kvar i laddaren hemma. Surt. Mobilkameran fick föreviga premiären, håller inte riktigt den kvalitet jag vill ha men alltid något att ha att se tillbaka på.

Alla tre hästar stannade på första uppvärmningshindret men vid andra försöket förstod de vilket jobb som förväntades av dem, vilka galet härliga och positiva ponnysar vi har! Vi hade ingen aning om hur Trixi skulle bete sig på terränghinder men jädrar vad hon gick igång, hon tyckte det var superkul, hoppade som en kanon, både hästarna och barnen var uppspelta och i gasen. Riktigt rolig och minnesvärd kväll!

Victor & Barbie: https://www.youtube.com/watch?v=qh1Q3iydmRI
Max & Cim: https://youtu.be/5X9AclHanqs
Lisa & Trixi https://www.youtube.com/watch?v=tMjtRWHWGYM

Nu är det bara fem dagar kvar tills Barbie ska opereras, Victor var lite nedstämd idag, lite orolig för operationen och för att han inte får rida henne på en månad. Men i slutänden blir det bra, det är huvudsaken kom han fram till. Det är härligt med barns funderingar och känslor för hästarna.

Trevlig helg :)

—————

Tillbaka