Max säsongsavslutning för Haking

03.06.2015 17:34


Idag var säsongsavslutning för Haking-träningarna för Max & Cim. Haking ska operera sitt knä så han blir tyvärr borta till mitten av juli. Max var taggad och ville hoppa högt idag, de sista sprången låg på 1.05 meter och Max sken som en sol! Efter träningen följde vi med Haking och vinkade av honom vid bryggan, när vädret är fint tar han båten och ikväll var en underbar kväll efter allt regnande. Haking bor båtvägen 5-10 minuter bort så det är nytta förenat med nöje för hans del :)

Oscar & Victor var på fotbollsträning och fick när de kom hem sin "har borstat tänderna etc när vi sagt till-present", en radiostyrd båt så dom missade tyvärr Max´s höjdhoppning. Jag hoppas Victor kan rida med på någon av hästarna när han är tillbaka.

Vi önskar dig Haking all lycka till med op och hoppas att se dig här snart igen, vi fixar en solstol, en bekväm hamock eller nåt att undervisa ifrån ;) Kramar från Anneberg!

Tyvärr har jag tappat mitt bästa, favoritobjektiv i marken = trasigt. Surt! Reservobjektivet är tyvärr inte lika bra så actionbilderna blev lite suddiga. Ni får ha överseende.

—————

Tillbaka