En vecka kvar till tävlingsdebut för Victor

26.04.2015 12:48

“Genrep” inför tävlingsdebuten nästa söndag! Barbie fick ha luva idag som dom stora grabbarna har :) Tror vi får ha en strategi att hoppa fram väldigt lite, Barbie blir mer och mer turbo ju fler språng hon får i kroppen. När vi fick henne i höstas blev Victor förståeligt nog rädd för hon kan både göra luftsprång och pipa iväg men nu tycker jag han reder ut det bra och blir inte rädd på samma sätt. Av den anledningen håller vi hindren ganska låga och övningarna ganska lätta. Självförtroendet och kontrollen på hästen är viktigast just nu, höjden kommer senare.

Idag satt Max, Nico och Oscar på läktaren och tittade på hela träningen och efteråt cyklar dom med Victor när han skrittar av Barbie. Efter en fikapaus så hänger alla med Max som idag bara skulle rida ut en sväng. Vi är otroligt priviligerade här som har fyra killar som rider (eller i alla fall nästan rider, vi får se hur det går för Oscar) dom har varandra, sporrar varandra och har en skön gemenskap.

Anna och jag pratar om att göra ett litet informellt läger här i sommar 3-4 dagar. Ridning på fm, tennis på em, däremellan bad i poolen eller bara lite skönt “häng”. Vi har möjlighet att bjuda in två-tre ekipage, kille i 8-12-års åldern med egen häst. Vi gör det inte för att tjäna pengar så det får bli till självkostnadspris, mat och vad tränarna kostar.

 

—————

Tillbaka